Pallereoler til det sikre lager

Sikkerheden skal altså være i højsædet, når man arbejder på et lager, da der er mange områder, hvor man kan komme til skade, hvis ikke at sikkerheden er høj nok. At have solide pallereoler er et rigtig godt sted at starte, da det man har at gøre med mange tunge varer, der skal behandles og derfor skal man sørge for at reolerne er stabile og ikke falder sammen.

Paller er tunge – brug pallereoler

Grunden til at man bruger paller er fordi, at store, tunge og uoverskuelige produkter og pakker kan flyttes med lethed. Men derfor skal der bruges pallereoler, der kan håndtere pallerne og den meget vægt, der følger med. På grund af pakkernes store vægt, er det meget vigtigt, at pallereolerne er meget stabile, og de kan håndtere at blive læsset og aflæsset på daglig basis. Det er vigtigt, at medarbejderne føler, at de kan udføre deres arbejde uden at føle, at de skal være ekstra forsigtige. Man kan sige, at de penge man lægger ekstra i nogle pallereoler af ekstra høj kvalitet, kan man vinde ved øget arbejdseffektivitet på lageret. Når man arbejder med gaffeltrucks, paller og tunge pakker, er det nemlig vigtigt, at man kan arbejde sikkert samtidig med, at man arbejder hurtigt.
Pallereoler

Pallereoler holder i lang tid

Når man har købt sig nogle gode pallereoler, har man ikke brug for at købe nye ind i de næste mange år, da de holder meget længe og til meget slid. Det er meget vigtigt, at de holder til det meget slid, da man ikke vil udskifte pallereoler i tide og utide, da dette vil tage alt for meget tid. Tid som man ikke har råd til at bruge hvis man vil køre et omkostningseffektivt lager, og gerne vil have de optimale ud af sine pallereoler.