Optimer samlivet med parterapi i København

Årene flyver af sted, man udvikler sig både i fællesskab og forskellige retninger. Forholdet har ændret sig fra nyforelskelse fyldt med sjov og pjank, til en større familie der kræver ansvarligt overblik og en indsats. Det er helt efter bogen, hvis man pludselig føler behov for at hive i nødbremsen og overvældes af en voldsom trang til at springe af i farten, fordi det hele ikke er så spændende og let længere. Men det er bestemt ikke konstruktivt, at give efter for disse lyster og bare stikke af. Gør i stedet noget aktivt og fornuftigt, hent hjælp hos parterapi i København og skab et bedre fællesskab.

Parterapi i København er både til lyse og mørke stunder

Foreslå din partner , at I sammen begynder i parterapi i København. Vær ærlig omkring dine tanker, men fremlæg dem uden dramatik. Det skal ikke være enten eller, men noget man står sammen om at gøre, for at få et frisk pust udefra og slippe af med tanker om at bryde. Det er gunstigt for selv de mest veletablerede og lykkelige parforhold, at få sat alting lidt tingene under lup med hjælp udefra og undersøge om noget ikke er muligt at optimere, både i de lyse og mørke stunder som alle oplever at have.

Seriøsitet kendetegner parterapi i København

Glem roligt alt om de latterlige og opstyltede øvelser, som er blevet genstand for så meget morskab i diverse amerikanske komedier. Parterapi i København kendetegnes ved seriøsitet, og hviler på erfaringen af, at alle har brug for at blive set og lyttet til i deres relationer. Samtalerne baseres på fortrolighed og tryghed i en rolig stemning i et hyggeligt miljø. Hvor ingen af parterne skal hænges ud eller gøres til syndebuk og alle skal komme ud som vindere på den anden side.