Med eyelash extensions er du sikret det perfekte look hver dag.


Eyelash extensions er helt sikkert kommet for at blive, i en god del år har damer i hele verden benyttet sig af hair extensions med flotte resultater og nu er helt sikkert turen kommet til dét næste skridt. Man behøver ikke meget længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver slet ikke slide sit dankort ved at handle diverse typer mascara eller falske øjenvipper, der stadig vælter af i løbet af et parforhold dage. Løsningen på hver og en disse månedlige sysler og problemer er næsten sikkert eyelash extensions, der findes flere teknikker og anderledes længder på eyelash extensions, derfor kan i mixe og matche som i selv håber og opnå dét resultat i drømmer da capo. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor burde du kun én gang såfremt måneden koncentrere dig om at få smukke vipper og resten af klokken kan du anvende på at nyde dét smukke resultat. mest har lyst til man komme ud for at teknikerne bruger ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne måde limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. vælger i at få bygget eyelash extensions ejer lyst til du først blive omhyggeligt guidet gennem de en god del potentieller, der findes forskellige længder, der tit ændrer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der andre tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt ifald du drømmer ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. det er helt sikkert ganske ufarligt og faktisk utrolig skønt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, nogen klienter vælter i søvn, da det er så afstessende, blot for at kunne vågne op og percipere dét smukke resultat. flere forskellige brugere af eyelash extensions ejer forvejen efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere har lyst til nøjes med deres naturlige vipper. dét tager store 1,fem-2,fem år at få eyelash extensions, men resultatet er helt trygt ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden sminke, da dét flere adskillige placeringer går ud over påsætningstiden, forudsat teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions gider med tiden selv falde af, når næppe du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, det anbefales at man går til sin tekniker, ifald man ønsker at bortskaffe sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at borttage dem selv, dog er nok fjernelsen gratis rigelig områder.


eyelash extensions

Sådan passer i højest på jeres eyelash extensions.

Når man først ejer ligget flere uger for at opnå resultatet af ens drømme vipper er nok dét klart, at man håber at passe dygtigt på dem, så de holder så i lang tid som sandsyneligt. Der er nok som med hver og en andre skønhedsbehandlinger få retningslinjer man kan følge, dersom man drømmer at opnå det højest mulige resultat. Når i forlader salonen må i virkelig ikke træne eller løbe i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 år, dette skyldes at limen burde have tilladelse at hærde for at jeres eyelash extensions kan sætte sig fast. det er nok dog tilladt at gå i bad efter 4-fem uger, så længe man overhovedet ikke knager øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper miljøet omkring øjnene tørre efter hvert bad, dét anbefales også at man virkelig ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden du efterlader salonen kan i tilkøbe, såfremt slet ikke dét er næsten sikkert med i prisen, en afrensningsvæske til dine friske vipper, det anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde helbredet og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte jeres eyelash extensions er yderst følsom for olierede ting og dét anbefales ergo at man virkelig ikke anvender olierig sminke fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions i drømmer påført kan i jo frit vælge store tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at du ikke behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – ærlig talt anbefales dét at man undgår mascara, da dét kan forringe holdbarheden på dine nye vipper. hvis i en aften burde til et højere arrangement og ønsker at give dine vipper ekstra meget fylde kan du påføre mascara på det yderste af dine vipper, du skal kun huske at bortskaffe den inden i går i seng for at skade vipperne yngst sandsyneligt, en god del teknikere har en eller flere mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. dine friske vipper er produceret med en c-kurve, der laver at de hele tiden vil bue pænt og simultan give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i reolen som sandsyneligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne mellem jeres naturlige vipper og dine extensions. nogle personer udskiller per natur endnu flere fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af fedt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af dine friske eyelash extensions.



det kan sagtens afskrive sig at få eyelash extensions.

rigelig teenagere piger og børn går op i deres look, et fantastisk ydre er muligvis dét rette visitkort, trods såfremt man er næsten sikkert i uddannelse eller er nok midt i sin karriere. talrig ser på priserne for eyelash extensions og overvejer, at dét umuligt kan afbetale sig, årsagen for disse minder er helt sikkert tit at den første behandling typisk koster rundt 500-1000 kr. afhængigt af ifald man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster lille 250-600 kr. dét kan virke som hektiske pengebeløb, men forudsat man skal klare dét op i omkostning og kvalitet mellem eyelash extensions og de megen diverse make-up produkter, der burde bruges for at opnå et lignende – men forringet resultat, går det dybest set op. i massevis kvinder beslutter hver måned at handle 3-5 forskellige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er nok slet ikke billige og kvalitetsprodukter koster tit over hundred kr. pr. del. Derudover burde der bruges valuta på maske fjerner og øjencreme for overhovedet ikke at ødelægge ens naturlige vipper. køber man selv falske vipper skal man her også op i en væsner prisklasse for at få et vare, der virkelig ikke vælter af efter en dags periode og her er muligvis det overhovedet ikke altid sikkert, at limen er allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er nok virkelig ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den intime sparer man vildt meget, man modtager mere tidsramme til sig selv og sine pligt. I utallig år har mænd brokket sig over, at de hele tiden burde vente på deres kærester og koner grundet makeuppen skal sidde perfekt inden man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man endnu flere skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at anvende tidsramme på at få placeret en mascara, der overhovedet ikke klumper samt rense af når man en morgen er muligvis træt og rammer ved siden af, kan man bare kigge sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. det selvsamme gør sig gældende når døgnet er muligvis slut, man behøver næppe anvende kvalitetstid på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså skidt afskrive sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber dét med økonomien kan man ønske sig gavekort til salonen.

eksterne reference