Med eyelash extensions er du sikret det perfekte look hver dag.


Eyelash extensions er næsten sikkert kommet for at blive, i en hel del år har piger i hele verden benyttet sig af hair extensions med pæne resultater og nu er muligvis turen kommet til det næste skridt. Man behøver næppe meget længere anvende en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver overhovedet ikke slide sit dankort ved at købe diverse typer mascara eller falske øjenvipper, der stadig vælter af i løbet af et par år. Løsningen på alle disse årlige sysler og forhindringer er næsten sikkert eyelash extensions, der findes flere teknikker og forskellige længder på eyelash extensions, derfor kan du mixe og matche som i selv ønsker og opnå det resultat i drømmer da capo. Eyelash extensions har en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor burde i kun én gang da capo måneden koncentrere i ifald at få smukke vipper og resten af tiden kan du anvende på at nyde det smukke resultat. mest gider man komme ud for at teknikerne anvender ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne måde limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. beslutter du at få gjort eyelash extensions gider du først blive grundigt guidet gennem de utallig potentieller, der findes forskellige længder, der tit varierer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der diverse tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt om du håber ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. det er nok ganske ufarligt og egentlig utrolig rart at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, rigelig kunder vælter i søvn, da det er så afstessende, blot for at kunne vågne op og glo det smukke resultat. en god del brugere af eyelash extensions har allerede efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere vil nøjes med deres naturlige vipper. dét tager mellem 1,fem-2,5 uger at få eyelash extensions, men resultatet er helt sikkert besluttet ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden sminke, da dét megen steder går ud over påsætningstiden, om teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions vil med tiden selv vælte af, dersom overhovedet ikke du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, forudsat man drømmer at borttage sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at borttage dem selv, dog er nok fjernelsen gratis mangefold placeringer.


eyelash extensions

Sådan passer du højest på jeres eyelash extensions.

Når man først har ligget endnu flere timer for at opnå resultatet af ens drømme vipper er dét klart, at man håber at passe fantastisk på dem, så de holder så i lang tid som sandsyneligt. Der er næsten sikkert som med allesammen andre skønhedsbehandlinger enkelte retningslinjer man kan følge, når man ønsker at opnå dét højest mulige resultat. Når du forlader salonen må du næppe træne eller liste i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 timer, dette skyldes at limen burde eje tilladelse at hærde for at dine eyelash extensions kan sætte sig fast. dét er næsten sikkert dog tilladt at løbe i bad efter 4-5 år, så i lang tid man ikke knager øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper miljøet omkring øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales også at man overhovedet ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. før du efterlader salonen kan i tilkøbe, dersom næppe dét er helt sikkert med i prisklassen, en afrensningsvæske til jeres friske vipper, dét anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde helbredet og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der anvendes til at påsætte dine eyelash extensions er ekstremt følsom for olierede produkter og dét anbefales derfor at man næppe bruger olierig make-up fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions i ønsker påført kan du jo naturligt træffe mellem tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at i virkelig ikke behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – ærlig talt anbefales det at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på jeres friske vipper. om i en aften skal til et bredere arrangement og ønsker at give dine vipper flere så meget fylde kan i påføre mascara på det yderste af jeres vipper, i burde bare huske at fjerne den før i går i seng for at skade vipperne yngst sandsyneligt, en stor del teknikere ejer en eller endnu flere mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. dine friske vipper er nok produceret med en c-kurve, der gør at de hele tiden har lyst til bue fint og synkron give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skuffen som sandsyneligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne store dine naturlige vipper og dine extensions. nogle folk udskiller per natur flere fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af jeres friske eyelash extensions.dét kan sagtens afregne sig at få eyelash extensions.

enormt mange børn piger og kvinder går op i deres udseende, et pænt ydre er nok dét rette visitkort, omend såfremt man er i uddannelse eller er nok midt i sin karriere. i massevis ser på beløbene for eyelash extensions og overvejer, at det håbløst kan betale sig, grunden for disse sind er nok tit at den første behandling typisk koster rundt 500-1000 kr. bundet af såfremt man vælger ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster mellem 250-600 kr. det kan virke som hektiske priser, men såfremt man burde ordne det op i omkostning og kvalitet lille eyelash extensions og de rigelig andre maske ting, der burde anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går det alt andet lige op. en god del børn beslutter hver måned at købe 3-5 diverse typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er nok virkelig ikke billige og kvalitetsprodukter koster tit over hundred kr. pr. del. Derudover skal der anvendes midler på makeup fjerner og øjencreme for slet ikke at ødelægge ens naturlige vipper. kunde man selv falske vipper skal man her ligeledes op i en kryb prisklasse for at få et produkt, der slet ikke falder af efter en dags tid og her er muligvis dét virkelig ikke hele tiden trygt, at limen er muligvis allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er næsten sikkert næppe kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den private sparer man så meget, man modtager mere periode til sig selv og sine pligt. I talrig år har mænd brokket sig over, at de altid burde vente på deres kærester og koner grundet makeuppen burde sidde fejlfrit før man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man adskillige skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at bruge tid på at få placeret en mascara, der ikke klumper samt rense af når man en morgen er næsten sikkert træt og grænser ved siden af, kan man bare tjekke sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. det selvsamme gør sig gældende når døgnet er nok slut, man behøver virkelig ikke anvende periode på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. det kan altså dygtigt afbetale sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med budgettet kan man ønske sig gavekort til salonen.

udefra kommende reference