Med eyelash extensions er du sikret det perfekte look hver dag.


Eyelash extensions er næsten sikkert kommet for at blive, i en god del år ejer piger i hele klode benyttet sig af hair extensions med smukke resultater og nu er nok turen kommet til det næste skridt. Man behøver slet ikke meget længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver ikke slide sit dankort ved at handle forskellige typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel vælter af i løbet af et forhold år. Løsningen på allesammen disse daglige sysler og ulykker er muligvis eyelash extensions, der findes endnu flere teknikker og andre længder på eyelash extensions, ergo kan i mixe og matche som i selv håber og opnå dét resultat du drømmer da capo. Eyelash extensions har en holdbarhed på ca. 2-8 uger, ergo skal i kun én gang da capo måneden koncentrere i vedrørende at få smukke vipper og resten af klokken kan du bruge på at nyde dét smukke resultat. tit gider man komme ud for at teknikerne anvender ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne teknik limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. vælger du at få bygget eyelash extensions gider i først blive grundigt guidet gennem de talløs perspektiver, der findes diverse længder, der mest skifter fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der andre tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt vedrørende du håber ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er helt sikkert ganske ufarligt og ærlig talt utrolig behageligt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, en hel del kunder vælter i søvn, da dét er nok så afstessende, blot for at kunne vågne op og sondere det flotte resultat. rigelig brugere af eyelash extensions har allerede efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere vil nøjes med deres naturlige vipper. dét tager mellem 1,5-2,5 uger at få eyelash extensions, men resultatet er helt sikkert bestemt ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden makeup, da dét mangefold områder går ud over påsætningstiden, når teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions vil med klokken selv vælte af, forudsat slet ikke i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, om man ønsker at fjerne sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at bortskaffe dem selv, dog er muligvis fjernelsen gratis nogen steder.


eyelash extensions

Sådan passer du optimal på jeres eyelash extensions.

Når man først ejer ligget endnu flere timer for at opnå resultatet af ens drømme vipper er helt sikkert dét klart, at man ønsker at passe fantastisk på dem, så de holder så i lang tid som sandsyneligt. Der er nok som med alle andre skønhedsbehandlinger fåtal retningslinjer man kan følge, når man ønsker at opnå dét optimal mulige resultat. Når du forlader salonen må i næppe træne eller liste i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 uger, dette skyldes at limen skal have tilladelse at hærde for at jeres eyelash extensions kan sætte sig fast. dét er nok dog tilladt at gå i bad efter 4-fem uger, så længe man næppe knager øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper miljøet gennem øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales også at man slet ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. før du efterlader salonen kan du tilkøbe, hvis overhovedet ikke det er med i prisklassen, en afrensningsvæske til dine nye vipper, dét anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte dine eyelash extensions er muligvis yderst følsom for olierede ting og det anbefales derfor at man ikke anvender olierig sminke fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions i håber påført kan du jo vildt vælge store tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at i ikke behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – alt andet lige anbefales dét at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på dine friske vipper. ifald du en aften burde til et bredere arrangement og håber at give dine vipper ekstra vildt meget fylde kan du påføre mascara på dét yderste af jeres vipper, du burde kun huske at fjerne den før i går i seng for at skade vipperne mindst muligt, en stor del teknikere ejer en eller endnu flere mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. dine nye vipper er næsten sikkert produceret med en c-kurve, der laver at de hele tiden har lyst til bue smukt og på samme tid give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skabet som sandsyneligt, da brug af vippebukker kan knække limningerne lille jeres naturlige vipper og jeres extensions. få personer udskiller per natur endnu flere fedtstoffer gennem huden end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af dine friske eyelash extensions.dét kan sagtens afskrive sig at få eyelash extensions.

fleste teenagere piger og damer går op i deres look, et fint ydre er nok dét rette visitkort, trods vedrørende man er muligvis i uddannelse eller er helt sikkert midt i sin karriere. talløs ser på omkostningerne for eyelash extensions og overvejer, at det håbløst kan afskrive sig, grunden for disse minder er næsten sikkert oftest at den første behandling som regel koster omkring 500-1000 kr. bundet af da capo man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster lille 250-600 kr. dét kan virke som uoverskuelige pengebeløb, men dersom man skal lave dét op i omkostning og kvalitet lille eyelash extensions og de mangefold anderledes sminke produkter, der skal anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går det i og for sig op. mange damer beslutter hver måned at handle 3-fem forskellige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er muligvis virkelig ikke billige og kvalitetsprodukter koster tit over hundred kr. pr. del. Derudover burde der bruges mynter på sminke fjerner og øjencreme for næppe at ødelægge ens naturlige vipper. køber man selv falske vipper skal man her også op i en dyr prisklasse for at få et vare, der virkelig ikke falder af efter en dags kvalitetstid og lige her er næsten sikkert dét overhovedet ikke hele tiden trygt, at limen er helt sikkert allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er næppe kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den private sparer man meget, man får mere kvalitetstid til sig selv og sine pligt. I utallig år har mænd brokket sig over, at de altid burde vente på deres kærester og koner grundet makeuppen burde sidde perfekt inden man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man endnu flere skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at bruge tidsramme på at få placeret en mascara, der overhovedet ikke klumper samt rense af såfremt man en morgen er muligvis træt og rammer ved siden af, kan man kun kigge sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. dét selvsamme gør sig gældende når døgnet er muligvis slut, man behøver overhovedet ikke anvende tidsramme på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså godt afregne sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber dét med pengene kan man ønske sig gavekort til salonen.

ydre reference