Med eyelash extensions er du sikret det perfekte look hver dag.


Eyelash extensions er muligvis kommet for at blive, i megen år ejer mænd i hele verden benyttet sig af hair extensions med flotte resultater og nu er muligvis turen kommet til dét næste skridt. Man behøver virkelig ikke længere anvende en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver virkelig ikke slide sit dankort ved at købe forskellige typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel vælter af i løbet af et kærestepar uger. Løsningen på alle disse daglige sysler og situationer er muligvis eyelash extensions, der findes flere teknikker og diverse længder på eyelash extensions, derfor kan i mixe og matche som du selv drømmer og opnå dét resultat i drømmer om. Eyelash extensions har en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor skal i kun én gang vedrørende måneden koncentrere dig om at få smukke vipper og resten af tiden kan i anvende på at nyde dét smukke resultat. mest vil man komme ud for at teknikerne bruger ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne metode limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. vælger du at få skabt eyelash extensions vil du først blive grundigt guidet gennem de flere forskellige udsigter, der findes diverse længder, der mest skifter fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der andre tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt ifald du drømmer ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. det er nok ganske ufarligt og faktisk utrolig dejligt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, fleste kunder vælter i søvn, da det er muligvis så afstessende, blot for at kunne vågne op og percipere det flotte resultat. en stor del brugere af eyelash extensions har forvejen efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere ejer lyst til nøjes med deres naturlige vipper. det tager lille 1,5-2,5 år at få eyelash extensions, men resultatet er helt sikkert absolut ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden sminke, da dét fleste områder går ud over påsætningstiden, såfremt teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af jeres naturlige vipper. Eyelash extensions gider med tiden selv falde af, såfremt slet ikke du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, det anbefales at man går til sin tekniker, om man håber at borttage sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at borttage dem selv, dog er nok fjernelsen kostfrit talrig placeringer.


eyelash extensions

Sådan passer du optimal på dine eyelash extensions.

Når man først har ligget endnu flere år for at opnå resultatet af ens drømme vipper er muligvis det klart, at man håber at passe godt på dem, så de holder så i lang tid som sandsyneligt. Der er som med alle andre skønhedsbehandlinger få retningslinjer man kan følge, når man drømmer at opnå dét højest mulige resultat. Når du forlader salonen må i slet ikke træne eller liste i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 uger, dette skyldes at limen skal eje tilladelse at hærde for at jeres eyelash extensions kan placere sig fast. det er dog tilladt at løbe i bad efter 4-fem timer, så længe man overhovedet ikke knager øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper området omkring øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales også at man ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. før du forlader salonen kan du tilkøbe, når ikke det er muligvis med i prisen, en afrensningsvæske til dine friske vipper, det anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte jeres eyelash extensions er næsten sikkert yderst følsom for olierede ting og dét anbefales ergo at man slet ikke benytter olierig make-up fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions i håber påført kan i jo frit træffe store tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at i virkelig ikke behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – dybest set anbefales dét at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på jeres friske vipper. når du en aften burde til et bredere arrangement og håber at give jeres vipper ekstra meget fylde kan du påføre mascara på det yderste af dine vipper, du skal bare huske at fjerne den inden i går i seng for at skade vipperne yngst sandsyneligt, en stor del teknikere ejer en eller flere mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. dine nye vipper er muligvis produceret med en c-kurve, der laver at de hele tiden har lyst til bue flot og på samme tid give fylde, det anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skabet som sandsyneligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne lille jeres naturlige vipper og dine extensions. enkelte mennesker udskiller per natur endnu flere fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af fedt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af dine friske eyelash extensions.det kan sagtens afregne sig at få eyelash extensions.

mange børn piger og børn går op i deres stil, et smukt ydre er nok det rette visitkort, trods såfremt man er i studie eller er nok midt i sin karriere. flere forskellige ser på pengebeløbene for eyelash extensions og overvejer, at det umuligt kan afregne sig, grunden for disse tanker er næsten sikkert tit at den første behandling som regel koster gennem 500-1000 kr. bundet af vedrørende man vælger ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster store 250-600 kr. det kan virke som hektiske omkostninger, men såfremt man burde ordne det op i omkostning og kvalitet mellem eyelash extensions og de mange andre maske produkter, der skal anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går det egentlig op. i massevis piger beslutter hver måned at købe 3-5 anderledes typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er nok næppe billige og kvalitetsprodukter koster mest over hundred kr. pr. del. Derudover burde der bruges valuta på sminke fjerner og øjencreme for virkelig ikke at ødelægge ens naturlige vipper. klient man selv falske vipper skal man her ligeledes op i en væsner prisklasse for at få et vare, der ikke falder af efter en dags tid og her er muligvis det næppe altid sikkert, at limen er allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men dét er slet ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den private sparer man så meget, man får mere kvalitetstid til sig selv og sine pligt. I adskillig år har mænd brokket sig over, at de hele tiden burde vente på deres kærester og koner grundet makeuppen skal sidde fejlfrit inden man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man adskillige skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at anvende kvalitetstid på at få placeret en mascara, der næppe klumper samt rense af dersom man en morgen er muligvis træt og rammer ved siden af, kan man bare undersøge sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. det selvsamme laver sig gældende når dagen er nok slut, man behøver virkelig ikke bruge tidsramme på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og måske børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså skidt afregne sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber dét med budgettet kan man ønske sig gavekort til salonen.

fremmed reference