Med eyelash extensions er du sikret det perfekte look hver dag.


Eyelash extensions er muligvis kommet for at blive, i i massevis år ejer mænd i hele verden benyttet sig af hair extensions med pæne resultater og nu er næsten sikkert turen kommet til det næste skridt. Man behøver næppe meget længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver virkelig ikke slide sit dankort ved at købe diverse typer mascara eller falske øjenvipper, der stadig falder af i løbet af et par uger. Løsningen på allesammen disse daglige sysler og situationer er nok eyelash extensions, der findes endnu flere teknikker og forskellige længder på eyelash extensions, derfor kan du mixe og matche som i selv ønsker og opnå det resultat i drømmer såfremt. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor skal du kun én gang såfremt måneden koncentrere i ifald at få smukke vipper og resten af tiden kan i bruge på at nyde dét smukke resultat. mest vil man komme ud for at teknikerne bruger ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne teknik limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. beslutter du at få håndteret eyelash extensions vil du først blive omhyggeligt guidet gennem de en hel del potentieller, der findes diverse længder, der oftest ændrer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der anderledes tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt om i håber ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er næsten sikkert fuldkommen ufarligt og egentlig utrolig dejligt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, enormt mange kunder falder i søvn, da dét er nok så afslappende, enkelt for at kunne vågne op og kigge dét pæne resultat. i massevis brugere af eyelash extensions ejer forvejen efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere gider nøjes med deres naturlige vipper. dét tager mellem 1,5-2,5 timer at få eyelash extensions, men resultatet er besluttet ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden sminke, da det mange steder går ud over påsætningstiden, om teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af jeres naturlige vipper. Eyelash extensions gider med klokken selv falde af, forudsat næppe du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, forudsat man ønsker at bortskaffe sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at borttage dem selv, dog er nok fjernelsen gratis mangfoldig placeringer.


eyelash extensions

Sådan passer i optimal på dine eyelash extensions.

Når man først har ligget endnu flere timer for at opnå resultatet af ens drømme vipper er dét klart, at man ønsker at passe nyttigt på dem, så de holder så længe som sandsyneligt. Der er nok som med allesammen andre skønhedsbehandlinger fåtal retningslinjer man kan følge, forudsat man drømmer at opnå det bedst mulige resultat. Når i forlader salonen må du ikke træne eller liste i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 timer, dette skyldes at limen burde eje lov at hærde for at jeres eyelash extensions kan sætte sig fast. dét er muligvis dog tilladt at gå i bad efter 4-5 uger, så længe man ikke knager øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper området gennem øjnene tørre efter hvert bad, dét anbefales også at man slet ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden i forlader salonen kan i tilkøbe, om næppe dét er med i prisen, en afrensningsvæske til dine nye vipper, dét anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde helbredet og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte dine eyelash extensions er nok yderst følsom for olierede produkter og dét anbefales derfor at man næppe benytter olierig makeup fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions du ønsker påført kan du jo frit træffe store tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at du overhovedet ikke behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – ærlig talt anbefales det at man undgår mascara, da dét kan forringe holdbarheden på jeres friske vipper. dersom du en aften skal til et bredere arrangement og håber at give jeres vipper mere vildt meget fylde kan i påføre mascara på dét yderste af jeres vipper, i burde bare huske at borttage den før i går i seng for at skade vipperne yngst muligt, rigelig teknikere har en eller adskillige mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. jeres friske vipper er næsten sikkert produceret med en c-kurve, der gør at de hele tiden vil bue fint og på samme tid give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i reolen som muligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne store jeres naturlige vipper og jeres extensions. få folk udskiller per natur endnu flere fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af dine nye eyelash extensions.dét kan sagtens afskrive sig at få eyelash extensions.

flere forskellige børn piger og mænd går op i deres stil, et flot ydre er muligvis dét perfekte visitkort, trods ifald man er i uddannelse eller er midt i sin karriere. utallig ser på beløbene for eyelash extensions og overvejer, at det håbløst kan betale sig, årsagen for disse tanker er helt sikkert oftest at den første behandling som regel koster rundt 500-1000 kr. afhængigt af såfremt man vælger ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster lille 250-600 kr. dét kan virke som hektiske priser, men såfremt man burde gøre det op i omkostning og kvalitet lille eyelash extensions og de en hel del adskillige sminke ting, der skal bruges for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét i grunden op. mangfoldig damer vælger hver måned at handle 3-5 adskillige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er overhovedet ikke billige og kvalitetsprodukter koster mest over 100 kr. pr. del. Derudover burde der anvendes mynter på maske fjerner og øjencreme for næppe at ødelægge ens naturlige vipper. køber man selv falske vipper skal man lige her også op i en væsner prisklasse for at få et vare, der slet ikke falder af efter en dags tidsramme og lige her er muligvis det overhovedet ikke hele tiden sikkert, at limen er allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er næsten sikkert virkelig ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den personlige sparer man meget, man modtager mere tid til sig selv og sine gøremål. I adskillig år ejer mænd brokket sig over, at de hele tiden burde vente på deres kærester og koner fordi makeuppen skal sidde fejlfrit før man går ud af døren, med eyelash extensions springer man endnu flere skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at bruge tidsramme på at få lagt en mascara, der næppe klumper samt rense af hvis man en morgen er helt sikkert træt og rammer ved siden af, kan man kun kigge sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. det selvsamme gør sig gældende når dagen er helt sikkert slut, man behøver overhovedet ikke anvende kvalitetstid på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. det kan altså skidt afbetale sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber dét med pengene kan man ønske sig gavekort til salonen.

eksterne reference