Med eyelash extensions er du sikret det perfekte look hver dag.


Eyelash extensions er helt sikkert kommet for at blive, i i massevis år ejer piger i hele verden benyttet sig af hair extensions med flotte resultater og nu er helt sikkert turen kommet til det næste skridt. Man behøver næppe længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver næppe slide sit dankort ved at handle andre typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel falder af i løbet af et ægtepar uger. Løsningen på allesammen disse årlige sysler og uheld er helt sikkert eyelash extensions, der findes flere teknikker og forskellige længder på eyelash extensions, ergo kan i mixe og matche som du selv håber og opnå dét resultat i drømmer såfremt. Eyelash extensions har en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor skal du kun én gang ifald måneden koncentrere i om at få smukke vipper og resten af tiden kan du anvende på at nyde det smukke resultat. mest vil man komme ud for at teknikerne benytter ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne teknik limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. vælger i at få skabt eyelash extensions vil du først blive omhyggeligt guidet gennem de utallig alternativer, der findes andre længder, der mest varierer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der adskillige tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt ifald du ønsker ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er næsten sikkert fuldkommen ufarligt og egentlig utrolig rart at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, en stor del kunder vælter i søvn, da dét er så afstessende, blot for at kunne vågne op og titte det flotte resultat. rigelig brugere af eyelash extensions har allerede efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere gider nøjes med deres naturlige vipper. dét tager mellem 1,5-2,fem uger at få eyelash extensions, men resultatet er besluttet ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden sminke, da dét mangefold steder går ud over påsætningstiden, ifald teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions gider med tiden selv falde af, når ikke du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, såfremt man drømmer at borttage sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at bortskaffe dem selv, dog er helt sikkert fjernelsen gratis megen steder.


eyelash extensions

Sådan passer i bedst på dine eyelash extensions.

Når man først har ligget endnu flere timer for at opnå resultatet af ens drømme vipper er næsten sikkert dét klart, at man drømmer at passe nyttigt på dem, så de holder så i lang tid som muligt. Der er helt sikkert som med allesammen andre skønhedsbehandlinger fåtal retningslinjer man kan følge, hvis man ønsker at opnå det optimal mulige resultat. Når du efterlader salonen må du ikke træne eller løbe i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 år, dette skyldes at limen burde eje tilladelse at hærde for at dine eyelash extensions kan sætte sig fast. dét er helt sikkert dog tilladt at gå i bad efter 4-fem timer, så længe man slet ikke gnider øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper området rundt øjnene tørre efter hvert bad, dét anbefales også at man slet ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. før i forlader salonen kan i tilkøbe, såfremt slet ikke dét er nok med i omkostningen, en afrensningsvæske til jeres nye vipper, det anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der anvendes til at påsætte jeres eyelash extensions er nok yderst følsom for olierede produkter og dét anbefales ergo at man virkelig ikke anvender olierig makeup fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions i håber påført kan i jo naturligt træffe lille tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at du ikke behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – alt andet lige anbefales det at man undgår mascara, da dét kan forringe holdbarheden på dine friske vipper. hvis du en aften skal til et højere arrangement og håber at give dine vipper ekstra vildt meget fylde kan i påføre mascara på dét yderste af jeres vipper, du skal kun huske at bortskaffe den inden i går i seng for at skade vipperne mindst muligt, flere adskillige teknikere ejer en eller flere mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. jeres nye vipper er næsten sikkert produceret med en c-kurve, der laver at de hele tiden vil bue nydeligt og simultan give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i reolen som muligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne mellem jeres naturlige vipper og jeres extensions. få mennesker udskiller per natur flere fedtstoffer gennem huden end andre, udskillelsen af fedt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af dine nye eyelash extensions.dét kan sagtens betale sig at få eyelash extensions.

megen unge piger og børn går op i deres stil, et pænt ydre er muligvis dét perfekte visitkort, omend om man er nok i studie eller er nok midt i sin karriere. flere andre ser på beløbene for eyelash extensions og overvejer, at det umuligt kan afskrive sig, grunden for disse minder er helt sikkert mest at den første behandling som regel koster rundt 500-1000 kr. afhængigt af om man vælger ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster mellem 250-600 kr. dét kan virke som uoverskuelige priser, men når man skal håndtere det op i pris og kvalitet mellem eyelash extensions og de i massevis forskellige makeup produkter, der skal anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét i grunden op. en stor del kvinder beslutter hver måned at handle 3-fem adskillige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er helt sikkert overhovedet ikke billige og kvalitetsprodukter koster mest over hundred kr. pr. del. Derudover burde der anvendes midler på maske fjerner og øjencreme for næppe at ødelægge ens naturlige vipper. handler man selv falske vipper skal man lige her også op i en væsner prisklasse for at få et produkt, der overhovedet ikke falder af efter en dags tidsramme og lige her er helt sikkert dét overhovedet ikke altid trygt, at limen er nok allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er muligvis næppe kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den intime sparer man vildt meget, man får mere tidsramme til sig selv og sine gøremål. I rigelig år har mænd brokket sig over, at de altid skal vente på deres kærester og koner fordi makeuppen skal sidde fejlfrit før man går ud af døren, med eyelash extensions springer man flere skridt over i løbet af en dag. I stedet for at bruge periode på at få lagt en mascara, der slet ikke klumper samt rense af når man en morgen er næsten sikkert træt og grænser ved siden af, kan man bare undersøge sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. det selvsamme laver sig gældende når døgnet er muligvis slut, man behøver slet ikke bruge tid på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså dårligt afbetale sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med pengene kan man ønske sig gavekort til salonen.

fremmed reference