Med eyelash extensions er du sikret det perfekte look hver dag.


Eyelash extensions er helt sikkert kommet for at blive, i mangfoldig år ejer børn i hele klode benyttet sig af hair extensions med smukke resultater og nu er turen kommet til dét næste skridt. Man behøver næppe meget længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver virkelig ikke slide sit dankort ved at handle anderledes typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel vælter af i løbet af et kærestepar år. Løsningen på alle disse daglige sysler og uheld er muligvis eyelash extensions, der findes endnu flere teknikker og diverse længder på eyelash extensions, derfor kan i mixe og matche som du selv drømmer og opnå dét resultat i drømmer ifald. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, ergo skal du kun én gang såfremt måneden koncentrere dig om at få smukke vipper og resten af tiden kan du anvende på at nyde det smukke resultat. oftest gider man komme ud for at teknikerne benytter ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne måde limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. beslutter du at få bygget eyelash extensions gider du først blive grundigt guidet gennem de fleste lejligheder, der findes forskellige længder, der tit ændrer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der forskellige tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt vedrørende i drømmer ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er fuldkommen ufarligt og egentlig utrolig behageligt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, talløs kunder vælter i søvn, da det er så afstessende, enkelt for at kunne vågne op og opdage dét pæne resultat. mangefold brugere af eyelash extensions har allerede efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere gider nøjes med deres naturlige vipper. det tager lille 1,5-2,fem uger at få eyelash extensions, men resultatet er næsten sikkert absolut ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden makeup, da det en stor del steder går ud over påsætningstiden, forudsat teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions vil med klokken selv vælte af, hvis slet ikke i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, om man ønsker at bortskaffe sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at fjerne dem selv, dog er fjernelsen gratis enormt mange områder.


eyelash extensions

Sådan passer i højest på jeres eyelash extensions.

Når man først har ligget adskillige uger for at opnå resultatet af ens drømme vipper er dét klart, at man håber at passe nyttigt på dem, så de holder så i lang tid som sandsyneligt. Der er nok som med hver og en andre skønhedsbehandlinger enkelte retningslinjer man kan følge, om man ønsker at opnå dét bedst mulige resultat. Når du efterlader salonen må i slet ikke træne eller løbe i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 år, dette skyldes at limen skal eje tilladelse at hærde for at dine eyelash extensions kan placere sig fast. dét er helt sikkert dog tilladt at liste i bad efter 4-fem år, så længe man næppe knager øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper området gennem øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales ligeledes at man slet ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. før i efterlader salonen kan du tilkøbe, dersom ikke det er helt sikkert med i prisklassen, en afrensningsvæske til jeres friske vipper, det anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte dine eyelash extensions er helt sikkert yderst følsom for olierede produkter og det anbefales derfor at man næppe bruger olierig sminke fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions i ønsker påført kan i jo vildt vælge store tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at du overhovedet ikke behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – faktisk anbefales det at man undgår mascara, da dét kan forringe holdbarheden på jeres friske vipper. ifald i en aften skal til et større arrangement og drømmer at give jeres vipper flere meget fylde kan du påføre mascara på det yderste af jeres vipper, du skal kun huske at borttage den inden du går i seng for at skade vipperne mindst muligt, megen teknikere ejer en eller flere mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. jeres friske vipper er produceret med en c-kurve, der gør at de altid ejer lyst til bue fantastisk og synkron give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skabet som sandsyneligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne lille dine naturlige vipper og dine extensions. fåtal folk udskiller per natur flere fedtstoffer gennem huden end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af dine friske eyelash extensions.det kan sagtens afregne sig at få eyelash extensions.

talrig unge piger og damer går op i deres look, et yndigt ydre er nok dét perfekte visitkort, omend om man er helt sikkert i studie eller er næsten sikkert midt i sin karriere. mangefold ser på beløbene for eyelash extensions og overvejer, at det håbløst kan betale sig, årsagen for disse tanker er næsten sikkert tit at den første behandling typisk koster omkring 500-1000 kr. afhængigt af ifald man vælger ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster lille 250-600 kr. det kan virke som forvirrende pengebeløb, men såfremt man skal håndtere dét op i omkostning og kvalitet lille eyelash extensions og de flere diverse anderledes maske ting, der burde anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går det faktisk op. talløs damer vælger hver måned at købe 3-5 adskillige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er overhovedet ikke billige og kvalitetsprodukter koster tit over 100 kr. pr. del. Derudover burde der anvendes valuta på sminke fjerner og øjencreme for overhovedet ikke at ødelægge ens naturlige vipper. handler man selv falske vipper skal man lige her også op i en væsner prisklasse for at få et vare, der næppe vælter af efter en dags periode og her er det ikke altid trygt, at limen er nok allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er nok slet ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den private sparer man vildt meget, man modtager mere tid til sig selv og sine gøremål. I rigelig år ejer mænd brokket sig over, at de hele tiden burde vente på deres kærester og koner på grund af makeuppen skal sidde perfekt inden man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man endnu flere skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at bruge tid på at få lagt en mascara, der ikke klumper samt rense af om man en morgen er helt sikkert træt og rammer ved siden af, kan man bare tjekke sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. dét selvsamme gør sig gældende når døgnet er helt sikkert slut, man behøver overhovedet ikke anvende kvalitetstid på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. det kan altså godt afskrive sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber dét med økonomien kan man ønske sig gavekort til salonen.

ydre reference