Med eyelash extensions er du sikret det perfekte look hver dag.


Eyelash extensions er helt sikkert kommet for at blive, i i massevis år har mænd i hele verden benyttet sig af hair extensions med smukke resultater og nu er nok turen kommet til dét næste skridt. Man behøver ikke meget længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver slet ikke slide sit dankort ved at handle forskellige typer mascara eller falske øjenvipper, der stadig falder af i løbet af et forhold år. Løsningen på alle disse månedlige sysler og uheld er muligvis eyelash extensions, der findes endnu flere teknikker og diverse længder på eyelash extensions, derfor kan i mixe og matche som du selv drømmer og opnå dét resultat du drømmer ifald. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor burde du kun én gang såfremt måneden koncentrere i om at få smukke vipper og resten af tiden kan du bruge på at nyde det smukke resultat. mest gider man komme ud for at teknikerne bruger ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne metode limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. vælger i at få lavet eyelash extensions vil i først blive omhyggeligt guidet gennem de fleste anledninger, der findes adskillige længder, der oftest skifter fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der adskillige tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt ifald i drømmer ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er helt sikkert fuldkommen ufarligt og alt andet lige utrolig blødt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, en god del kunder falder i søvn, da det er så afslappende, blot for at kunne vågne op og percipere det flotte resultat. nogen brugere af eyelash extensions ejer allerede efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere vil nøjes med deres naturlige vipper. dét tager mellem 1,fem-2,5 timer at få eyelash extensions, men resultatet er helt sikkert bestemt ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden make-up, da dét i massevis placeringer går ud over påsætningstiden, såfremt teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions vil med tiden selv vælte af, hvis slet ikke i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, såfremt man håber at fjerne sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at borttage dem selv, dog er fjernelsen gratis en hel del placeringer.


eyelash extensions

Sådan passer i optimal på dine eyelash extensions.

Når man først har ligget flere timer for at opnå resultatet af ens drømme vipper er nok dét klart, at man håber at passe nyttigt på dem, så de holder så længe som sandsyneligt. Der er helt sikkert som med hver og en andre skønhedsbehandlinger fåtal retningslinjer man kan følge, såfremt man ønsker at opnå det optimal mulige resultat. Når du efterlader salonen må i slet ikke træne eller løbe i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 timer, dette skyldes at limen skal have lov at hærde for at dine eyelash extensions kan sætte sig fast. dét er næsten sikkert dog tilladt at gå i bad efter 4-5 uger, så længe man slet ikke gnider øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper miljøet rundt øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales ligeledes at man ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden du forlader salonen kan i tilkøbe, om ikke dét er næsten sikkert med i prisklassen, en afrensningsvæske til dine friske vipper, det anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der anvendes til at påsætte dine eyelash extensions er muligvis yderst følsom for olierede ting og det anbefales ergo at man virkelig ikke benytter olierig maske fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions i drømmer påført kan du jo frit træffe store tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at du ikke behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – i grunden anbefales dét at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på jeres friske vipper. om du en aften burde til et højere arrangement og drømmer at give dine vipper ekstra så meget fylde kan i påføre mascara på dét yderste af dine vipper, i skal bare huske at fjerne den inden i går i seng for at skade vipperne mindst muligt, en hel del teknikere har en eller adskillige mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. jeres friske vipper er produceret med en c-kurve, der gør at de altid gider bue nydeligt og simultan give fylde, det anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skabet som muligt, da brug af vippebukker kan knække limningerne lille jeres naturlige vipper og jeres extensions. fåtal mennesker udskiller per natur flere fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af jeres friske eyelash extensions.dét kan sagtens afbetale sig at få eyelash extensions.

megen børn piger og piger går op i deres udseende, et smukt ydre er nok dét rette visitkort, omend ifald man er nok i uddannelse eller er næsten sikkert midt i sin karriere. talløs ser på omkostningerne for eyelash extensions og tænker, at dét håbløst kan afregne sig, grunden for disse sind er muligvis oftest at den første behandling som regel koster omkring 500-1000 kr. afhængigt af vedrørende man vælger ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster mellem 250-600 kr. det kan virke som uoverskuelige beløb, men forudsat man skal lave det op i pris og kvalitet store eyelash extensions og de nogen forskellige makeup produkter, der skal anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét dybest set op. en god del piger vælger hver måned at købe 3-5 andre typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er helt sikkert ikke billige og kvalitetsprodukter koster tit over 100 kr. pr. del. Derudover skal der bruges valuta på make-up fjerner og øjencreme for virkelig ikke at ødelægge ens naturlige vipper. handler man selv falske vipper skal man her ligeledes op i en dyr prisklasse for at få et produkt, der overhovedet ikke falder af efter en dags tid og her er næsten sikkert dét slet ikke hele tiden sikkert, at limen er muligvis allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er helt sikkert overhovedet ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den personlige sparer man meget, man modtager mere tidsramme til sig selv og sine gøremål. I rigelig år ejer mænd brokket sig over, at de altid skal vente på deres kærester og koner fordi makeuppen burde sidde perfekt inden man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man adskillige skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at bruge tid på at få lagt en mascara, der slet ikke klumper samt rense af om man en morgen er næsten sikkert træt og grænser ved siden af, kan man kun inspicere sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. det samme laver sig gældende når dagen er helt sikkert slut, man behøver slet ikke bruge kvalitetstid på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså fantastisk afskrive sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med økonomien kan man ønske sig gavekort til salonen.

udefrakommende reference