Med eyelash extensions er du sikret det perfekte look hver dag.


Eyelash extensions er næsten sikkert kommet for at blive, i megen år ejer piger i hele verden benyttet sig af hair extensions med pæne resultater og nu er muligvis turen kommet til det næste skridt. Man behøver næppe meget længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver virkelig ikke slide sit dankort ved at købe forskellige typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel falder af i løbet af et par dage. Løsningen på alle disse årlige sysler og forhindringer er muligvis eyelash extensions, der findes endnu flere teknikker og diverse længder på eyelash extensions, derfor kan i mixe og matche som i selv drømmer og opnå dét resultat i drømmer ifald. Eyelash extensions har en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor burde du kun én gang ifald måneden koncentrere i ifald at få smukke vipper og resten af tiden kan du bruge på at nyde det smukke resultat. mest har lyst til man komme ud for at teknikerne benytter ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne metode limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. vælger i at få lavet eyelash extensions har lyst til du først blive grundigt guidet gennem de en god del potentialer, der findes anderledes længder, der mest varierer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der andre tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt ifald i drømmer ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er næsten sikkert ganske ufarligt og ærlig talt utrolig skønt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, nogen kunder falder i søvn, da dét er nok så afslappende, blot for at kunne vågne op og observere dét smukke resultat. mangefold brugere af eyelash extensions har allerede efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere har lyst til nøjes med deres naturlige vipper. dét tager mellem 1,5-2,5 år at få eyelash extensions, men resultatet er nok absolut ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden make-up, da det utallig områder går ud over påsætningstiden, om teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions gider med klokken selv falde af, dersom ikke du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, om man håber at borttage sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at borttage dem selv, dog er fjernelsen kostfrit flere anderledes steder.


eyelash extensions

Sådan passer i højest på jeres eyelash extensions.

Når man først har ligget endnu flere år for at opnå resultatet af ens drømme vipper er helt sikkert dét klart, at man håber at passe skidt på dem, så de holder så i lang tid som muligt. Der er som med hver og en andre skønhedsbehandlinger få retningslinjer man kan følge, såfremt man ønsker at opnå dét højest mulige resultat. Når du efterlader salonen må i næppe træne eller gå i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 uger, dette skyldes at limen skal have tilladelse at hærde for at dine eyelash extensions kan placere sig fast. dét er helt sikkert dog tilladt at liste i bad efter 4-5 år, så i lang tid man overhovedet ikke knager øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper området gennem øjnene tørre efter hvert bad, dét anbefales ligeledes at man virkelig ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. før i forlader salonen kan i tilkøbe, dersom virkelig ikke dét er næsten sikkert med i prisklassen, en afrensningsvæske til jeres nye vipper, dét anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte jeres eyelash extensions er helt sikkert yderst følsom for olierede produkter og det anbefales derfor at man næppe anvender olierig make-up fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions du ønsker påført kan i jo utæmmet træffe store tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at du virkelig ikke behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – alt andet lige anbefales det at man undgår mascara, da dét kan forringe holdbarheden på dine nye vipper. dersom i en aften skal til et større arrangement og håber at give dine vipper ekstra vildt meget fylde kan du påføre mascara på det yderste af jeres vipper, i skal kun huske at borttage den inden du går i seng for at skade vipperne yngst sandsyneligt, mange teknikere ejer en eller endnu flere mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. dine nye vipper er helt sikkert produceret med en c-kurve, der laver at de hele tiden vil bue fantastisk og samtidig give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skabet som muligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne mellem dine naturlige vipper og dine extensions. fåtal personer udskiller per natur adskillige fedtstoffer gennem huden end andre, udskillelsen af fedt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af dine nye eyelash extensions.det kan sagtens afregne sig at få eyelash extensions.

utallig teenagere piger og kvinder går op i deres stil, et fantastisk ydre er muligvis det ideelle visitkort, uanset vedrørende man er i uddannelse eller er midt i sin karriere. enormt mange ser på beløbene for eyelash extensions og tænker, at det umuligt kan afbetale sig, grunden for disse tanker er tit at den første behandling som regel koster rundt 500-1000 kr. afhængigt af vedrørende man vælger ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster lille 250-600 kr. dét kan virke som hektiske pengebeløb, men forudsat man skal klare dét op i omkostning og kvalitet lille eyelash extensions og de talløs adskillige sminke ting, der burde bruges for at opnå et lignende – men forringet resultat, går det dybest set op. adskillig damer beslutter hver måned at købe 3-5 anderledes typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er helt sikkert virkelig ikke billige og kvalitetsprodukter koster tit over hundred kr. pr. del. Derudover skal der anvendes midler på make-up fjerner og øjencreme for overhovedet ikke at ødelægge ens naturlige vipper. kunde man selv falske vipper skal man her ligeledes op i en væsner prisklasse for at få et vare, der ikke vælter af efter en dags kvalitetstid og lige her er muligvis det virkelig ikke hele tiden sikkert, at limen er allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er næsten sikkert virkelig ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den private sparer man så meget, man modtager mere tidsramme til sig selv og sine pligt. I megen år ejer mænd brokket sig over, at de hele tiden burde vente på deres kærester og koner på grund af makeuppen burde sidde fejlfrit før man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man flere skridt over i løbet af en dag. I stedet for at bruge periode på at få lagt en mascara, der næppe klumper samt rense af når man en morgen er helt sikkert træt og grænser ved siden af, kan man bare tjekke sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. dét samme gør sig gældende når døgnet er næsten sikkert slut, man behøver overhovedet ikke bruge tid på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså skidt afregne sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber dét med budgettet kan man ønske sig gavekort til salonen.

udefrakommende reference