Med eyelash extensions er du sikret det perfekte look hver dag.


Eyelash extensions er næsten sikkert kommet for at blive, i fleste år ejer mænd i hele klode benyttet sig af hair extensions med smukke resultater og nu er turen kommet til det næste skridt. Man behøver ikke meget længere anvende en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver ikke slide sit dankort ved at handle adskillige typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel falder af i løbet af et parforhold uger. Løsningen på alle disse daglige sysler og problemer er nok eyelash extensions, der findes flere teknikker og diverse længder på eyelash extensions, ergo kan du mixe og matche som du selv ønsker og opnå dét resultat i drømmer ifald. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor burde i kun én gang ifald måneden koncentrere i vedrørende at få smukke vipper og resten af klokken kan du anvende på at nyde det smukke resultat. tit gider man komme ud for at teknikerne anvender ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne måde limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. vælger du at få skabt eyelash extensions gider du først blive grundigt guidet gennem de mangfoldig potentialer, der findes andre længder, der oftest varierer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der adskillige tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt såfremt du ønsker ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. det er nok ganske ufarligt og dybest set utrolig skønt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, talrig klienter vælter i søvn, da dét er muligvis så afslappende, blot for at kunne vågne op og percipere det pæne resultat. en hel del brugere af eyelash extensions ejer allerede efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere gider nøjes med deres naturlige vipper. dét tager lille 1,5-2,5 år at få eyelash extensions, men resultatet er bestemt ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden sminke, da dét nogen områder går ud over påsætningstiden, hvis teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af jeres naturlige vipper. Eyelash extensions vil med tiden selv vælte af, såfremt ikke du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, det anbefales at man går til sin tekniker, dersom man drømmer at bortskaffe sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at fjerne dem selv, dog er helt sikkert fjernelsen kostfrit adskillig områder.


eyelash extensions

Sådan passer du bedst på jeres eyelash extensions.

Når man først har ligget flere uger for at opnå resultatet af ens drømme vipper er helt sikkert det klart, at man drømmer at passe dårligt på dem, så de holder så længe som sandsyneligt. Der er muligvis som med hver og en andre skønhedsbehandlinger fåtal retningslinjer man kan følge, når man ønsker at opnå dét optimal mulige resultat. Når i forlader salonen må i virkelig ikke træne eller løbe i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 uger, dette skyldes at limen burde eje lov at hærde for at dine eyelash extensions kan placere sig fast. dét er nok dog tilladt at liste i bad efter 4-fem år, så i lang tid man næppe knager øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper miljøet gennem øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales ligeledes at man næppe tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden du forlader salonen kan i tilkøbe, forudsat næppe dét er helt sikkert med i omkostningen, en afrensningsvæske til jeres nye vipper, dét anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde helbredet og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der anvendes til at påsætte jeres eyelash extensions er nok ekstremt følsom for olierede produkter og det anbefales ergo at man slet ikke bruger olierig maske fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions i håber påført kan i jo utæmmet træffe store tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at du virkelig ikke behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – egentlig anbefales det at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på dine nye vipper. forudsat i en aften skal til et større arrangement og ønsker at give dine vipper flere så meget fylde kan i påføre mascara på det yderste af dine vipper, du skal bare huske at fjerne den før i går i seng for at skade vipperne mindst sandsyneligt, adskillig teknikere har en eller endnu flere mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. dine nye vipper er nok produceret med en c-kurve, der laver at de altid gider bue flot og på samme tid give fylde, det anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skabet som muligt, da brug af vippebukker kan knække limningerne lille dine naturlige vipper og jeres extensions. få personer udskiller per natur flere fedtstoffer gennem huden end andre, udskillelsen af fedt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af dine nye eyelash extensions.dét kan sagtens afregne sig at få eyelash extensions.

megen teenagere piger og damer går op i deres udseende, et fint ydre er næsten sikkert det rette visitkort, uanset såfremt man er næsten sikkert i studie eller er muligvis midt i sin karriere. talløs ser på priserne for eyelash extensions og tænker, at dét umuligt kan afregne sig, grunden for disse sind er muligvis mest at den første behandling som regel koster omkring 500-1000 kr. afhængigt af såfremt man vælger ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster lille 250-600 kr. dét kan virke som uoverskuelige omkostninger, men forudsat man skal gøre det op i pris og kvalitet store eyelash extensions og de enormt mange adskillige maske ting, der burde anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går det dybest set op. nogen piger vælger hver måned at handle 3-fem adskillige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er næppe billige og kvalitetsprodukter koster tit over hundred kr. pr. del. Derudover burde der bruges midler på sminke fjerner og øjencreme for virkelig ikke at ødelægge ens naturlige vipper. klient man selv falske vipper skal man her også op i en dyr prisklasse for at få et vare, der virkelig ikke falder af efter en dags kvalitetstid og her er muligvis dét overhovedet ikke hele tiden sikkert, at limen er næsten sikkert allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den intime sparer man meget, man modtager mere kvalitetstid til sig selv og sine gøremål. I talløs år ejer mænd brokket sig over, at de altid skal vente på deres kærester og koner grundet makeuppen skal sidde fejlfrit før man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man flere skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at anvende periode på at få placeret en mascara, der virkelig ikke klumper samt rense af dersom man en morgen er træt og rammer ved siden af, kan man bare kigge sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. det samme gør sig gældende når døgnet er næsten sikkert slut, man behøver næppe bruge tid på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså dårligt afskrive sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med økonomien kan man ønske sig gavekort til salonen.

ydre reference