Med eyelash extensions er du sikret det perfekte look hver dag.


Eyelash extensions er nok kommet for at blive, i talrig år ejer kvinder i hele klode benyttet sig af hair extensions med flotte resultater og nu er turen kommet til dét næste skridt. Man behøver ikke længere anvende en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver ikke slide sit dankort ved at handle forskellige typer mascara eller falske øjenvipper, der stadig falder af i løbet af et parforhold uger. Løsningen på allesammen disse daglige sysler og uheld er helt sikkert eyelash extensions, der findes endnu flere teknikker og andre længder på eyelash extensions, derfor kan du mixe og matche som i selv ønsker og opnå det resultat du drømmer da capo. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, ergo skal i kun én gang såfremt måneden koncentrere i vedrørende at få smukke vipper og resten af klokken kan i bruge på at nyde det smukke resultat. mest gider man komme ud for at teknikerne bruger ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne måde limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. vælger i at få ordnet eyelash extensions gider i først blive grundigt guidet gennem de en hel del perspektiver, der findes forskellige længder, der oftest ændrer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der andre tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt vedrørende i ønsker ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er fuldkommen ufarligt og i grunden utrolig dejligt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, utallig kunder vælter i søvn, da dét er muligvis så afstessende, blot for at kunne vågne op og percipere dét pæne resultat. megen brugere af eyelash extensions ejer forvejen efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere har lyst til nøjes med deres naturlige vipper. det tager store 1,fem-2,fem timer at få eyelash extensions, men resultatet er besluttet ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden sminke, da det flere anderledes placeringer går ud over påsætningstiden, hvis teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions har lyst til med klokken selv falde af, om næppe i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, dersom man håber at borttage sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at fjerne dem selv, dog er fjernelsen gratis talrig steder.


eyelash extensions

Sådan passer i højest på jeres eyelash extensions.

Når man først ejer ligget adskillige uger for at opnå resultatet af ens drømme vipper er nok dét klart, at man drømmer at passe fantastisk på dem, så de holder så i lang tid som muligt. Der er helt sikkert som med alle andre skønhedsbehandlinger få retningslinjer man kan følge, hvis man håber at opnå det bedst mulige resultat. Når du forlader salonen må i slet ikke træne eller gå i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 år, dette skyldes at limen burde have tilladelse at hærde for at jeres eyelash extensions kan sætte sig fast. det er dog tilladt at liste i bad efter 4-5 uger, så i lang tid man slet ikke knager øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper miljøet rundt øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales også at man ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden du efterlader salonen kan i tilkøbe, om overhovedet ikke det er muligvis med i omkostningen, en afrensningsvæske til dine nye vipper, det anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte dine eyelash extensions er næsten sikkert yderst følsom for olierede produkter og dét anbefales ergo at man ikke benytter olierig sminke fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions du ønsker påført kan i jo frit træffe lille tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at du ikke behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – faktisk anbefales dét at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på jeres friske vipper. ifald i en aften burde til et højere arrangement og drømmer at give dine vipper mere vildt meget fylde kan du påføre mascara på dét yderste af dine vipper, i burde kun huske at fjerne den før i går i seng for at skade vipperne mindst muligt, mangfoldig teknikere ejer en eller endnu flere mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. jeres friske vipper er muligvis produceret med en c-kurve, der gør at de altid ejer lyst til bue pænt og simultan give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skuffen som sandsyneligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne lille jeres naturlige vipper og jeres extensions. nogle personer udskiller per natur flere fedtstoffer gennem huden end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af dine nye eyelash extensions.dét kan sagtens afskrive sig at få eyelash extensions.

i massevis unge piger og damer går op i deres udseende, et fantastisk ydre er dét rette visitkort, trods da capo man er i studie eller er muligvis midt i sin karriere. mangfoldig ser på priserne for eyelash extensions og overvejer, at dét håbløst kan afbetale sig, årsagen for disse tanker er næsten sikkert mest at den første behandling som regel koster gennem 500-1000 kr. afhængigt af såfremt man vælger ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster store 250-600 kr. dét kan virke som uoverskuelige beløb, men når man skal håndtere dét op i omkostning og kvalitet store eyelash extensions og de mangefold adskillige make-up ting, der skal bruges for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét i og for sig op. flere anderledes børn vælger hver måned at købe 3-5 andre typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er nok overhovedet ikke billige og kvalitetsprodukter koster mest over 100 kr. pr. del. Derudover skal der bruges penge på maske fjerner og øjencreme for virkelig ikke at ødelægge ens naturlige vipper. klient man selv falske vipper burde man lige her også op i en væsner prisklasse for at få et produkt, der næppe vælter af efter en dags tid og lige her er næsten sikkert dét ikke altid trygt, at limen er næsten sikkert allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men dét er helt sikkert næppe kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den personlige sparer man meget, man modtager mere kvalitetstid til sig selv og sine pligt. I mangfoldig år har mænd brokket sig over, at de altid burde vente på deres kærester og koner på grund af makeuppen skal sidde perfekt før man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man flere skridt over i løbet af en dag. I stedet for at bruge periode på at få lagt en mascara, der slet ikke klumper samt rense af forudsat man en morgen er muligvis træt og rammer ved siden af, kan man kun tjekke sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. det samme laver sig gældende når dagen er næsten sikkert slut, man behøver slet ikke anvende tid på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså skidt betale sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med økonomien kan man ønske sig gavekort til salonen.

udefra kommende reference