ejendomsmægler i dragør

Lev op til de krav, som der stilles til en rigtig ejendomsmægler Dragør

Med nogle erhverv gælder det, at den typiske fremtræden er ret almindelig og klassisk, men det er ikke tilfældet for en ejendomsmægler fra Dragør.

Start med stylingen, hvis du er ejendomsmægler Dragør

At have et job som bibliotekar gør, at folk går ud fra, at man er lidt af en grå mus. Hvis man er håndværker vil mange automatisk tænke, at man formentligt har nogle store tatoveringer. At være it-type gør, at mange vil tro, at man er lidt nørdet.

Men ingen af disse fordomme slår den fordom, som der er forbundet med at være ejendomsmægler i Dragør. For som ejendomsmægler skal man ofte høre, at folk tror, at man er lidt halv overfladisk, går ekstremt meget op i sit udseende og generelt er rigtig glade for penge.

Dette er naturligvis meget sjældent sandt, men hvis man ønsker at undgå, at få de mange spørgsmål om, hvorfor man ser så anderledes ud i forhold til enhver anden ejendomsmægler fra Dragør, så kan man ligeså godt forsøge at leve op til fordommene.
god ejendomsmægler

En ejendomsmægler Dragør har styr på jakkesættet

Hvis du skal leve op til de fordomme, som folk har om en ejendomsmægler Dragør, så skal du starte med udseendet. Du skal simpelthen starte ved at se på hvad du tager på om morgenen inden du tager ud og skal vise huse frem hele dagen.

Hvis du tager en t-shirt med print på og et par slidte cowboybukser er der lang vej igen. For det er yderst vigtigt, at du udelukkende går i jakkesæt. Og her refereres der ikke til et sort jakkesæt, som hører begravelsen til.

Nej som ejendomsmægler i Dragør skal du nemlig være mere frisk at se på, så et jakkesæt med lidt skinnende effekt vil være lige i øjet for mægleren. Når du står der i dit nye jakkesæt og skal på arbejde som ejendomsmægler Dragør, så kan det være, at du kigger ned på dine sko og tænker, at der er noget, som ikke helt hænger sammen.

ejendomsmægler med salg af bolig

Du synes ligesom ikke, at disse sko passer til dit nye look som ejendomsmægler Dragør. Derfor er det bare med at komme ud og finde nogle nye sko også. Og her skal der helst være tale om ruskind. Og da du er ejendomsmægler kan du lige så godt købe nogle dyre sko da du har råd til det.

Og hvis dine kunder også har bare lidt styr på hvad der rører sig på modefronten vil de også sætte pris på, at de har fået fat i en ejendomsmægler Dragør, som er med på moden og køber dyre ting. På et tidspunkt begik en ejendomsmægler i Dragør den fejl at købe nogle skinnende lædersko, som man oftest ser til et bryllup, og det er ikke et hit.