Lej en autocamper og udforsk Europa

Der er noget helt særligt ved at have sin bolig med, når du rejser rundt. Når du ved, at du sådan set kunne stoppe her og nu og slå lejr – og så ville du have alt det, som du skulle bruge. Sådan har du det, når du rejser rundt i en autocamper. Du har alle dine ting med og kan derfor nemt bestemme, hvornår du gerne vil stoppe. Det giver dig mulighed for at udforske et område, som for eksempel Europa, på en helt anden måde. Har du ikke en autocamper selv, så lej en autocamper.

Du kan bruge mange måneder på at udforske Europa, men hvis du kun har en sommerferie, kan du stadig nå meget.

Der kan du for eksempel vælge et land eller et bestemt område at udforske. Du kan vælge at tage videre hver dag for at sove et nyt sted hver nat. Du kan også vælge at blive et sted i længere tid og bruge campingpladsen som en base for at udforske området. Hvis du ikke vil køre rundt i autocamperen, kan du for eksempel tage cykel med.

Når du har cyklen med på campingferie, kan du opleve egnen i et roligt tempo, hvor du har tid til at stoppe op, hvis du ser noget spændende. Når du kører rundt i autocamperen, er det ikke altid, at du har mulighed for at stoppe, hvis der er noget, som du gerne vil se.
Europa i lejet autocamper er den perfekte ferie for børnefamilien

Måske tænker du, at det med at udforske Europa i en lejet autocamper må være noget, som man gør, når man er blevet pensioneret.

Der har man tiden og roen til at gøre det. Det behøver dog bestemt ikke kun at være der, at du kaster dig ud i et sådan et eventyr. Du kan sagtens tage af sted sammen med børnene. De vil helt sikkert synes, at det er sjovt, at I udforsker Europa på den måde. Det er derfor en god ide at gøre det.

Når du har børn med, kan du vælge at tage ind på campingpladser, hvor de har noget, der henvender sig særligt til dem.

Det kan for eksempel være ved at tage ind på campingpladser, hvor der er vandland, legepladser og lignende. Nogle campingpladser har også underholdningsprogrammer for børnene, hvor de kan blive passet af personale på campingpladsen og lære de andre børn at kende. Det er særligt i Sydeuropa, at man bruger det. Der er også flere campingpladser, hvor de bruger danske guider. Dine børn behøver derfor ikke at kunne engelsk.