IPhone – et væld af telefoner

der er en iphone til hver og en aldre

i dag er den nyeste iphone på markedet en iphone 6s, der for nyligt blev kastet verden over. alle har set fremad til denne dag, og sådan er det hver gang en flot iphone bliver kastet. verden over bruger man telefoner uanset om man er ung eller anderledes, stor eller mellem. telefonerne bliver kaldt for smartphones og det begreb beskriver de her smartphones rigtig dårligt. med en smartphone kan man netop spille videospil, gå på internettet, tjekke mails, se animationer og fleste forskellige ting. man kan med en smartphone altså altid være på farten og alligevel have alt ved sin side. det er en fordel for travle forretningsfolk, men også for de der har et 8-16 job og dårligt kan lide at undersøge nyheder på sin mobil inden han eller hun går i seng.
hvis man kunne tænke sig at få fingrene i en iphone, så sælges de blandt andet ved tdc, der udbyder enormt mange anderledes elektroniske ting. der findes mange tdc butikker omkring gennem i norge, men de udbyder også iphones i deres internetbutikker.
når man køber en iphone ved tdc, så skal man huske at man burde tage stilling til, hvilket tilmeldning man vil have til. man kan vælge at beholde sit gamle tilmeldning, hvis man allerede har et, og ellers kan man tilkøbe et. man kan få fleste adskillige, så man kan finde en, der passer perfekt til ens nød. hvis man har mange, lange telefonsamtaler findes der et abonnement hvor der er fri hviske. hvis man skriver mange beskeder, så kan man få et med fri sms, og hvis man nyttigt kan lide at kigge sine mails, høre musik eller se video, så kan man få et med fri cyberspace. man kan altså få et abonnement der er skræddersyet til en.