IPhone – et væld af telefoner

der er en iphone til allesammen aldre

i dag er den nyeste iphone på markedet en iphone 6s, der for nyligt blev lanceret verden over. alle har set frem til denne dag, og sådan er det hver gang en anderledes iphone bliver startet. verden over benytter man smartphones uanset om man er ung eller flot, vigtig eller lille. telefonerne bliver nævnt for smartphones og det begreb beskriver de her smartphones rigtig godt. med en smartphone kan man netop spille spil, gå på cyberspacet, undersøge mails, se video og enormt mange forskellige ting. man kan med en smartphone altså altid være på farten og alligevel have alt ved sin side. det er en fordel for travle forretningsfolk, men også for de der har et 8-16 job og skidt kan lide at inspicere nyheder på sin mobil inden han eller han går i seng.
hvis man kunne tænke sig at få fingrene i en iphone, så sælges de blandt andet ved tdc, der udbyder enormt mange andre elektroniske ting. der findes enormt mange tdc butikker gennem gennem i norge, men de udbyder også iphones i deres internetbutikker.
når man køber en iphone ved tdc, så burde man huske at man skal tage stilling til, hvilket abonnement man vil have til. man kan vælge at beholde sit gamle tilmeldning, hvis man allerede har et, og ellers kan man tilkøbe et. man kan få fleste andre, så man kan finde en, der passer perfekt til ens brug. hvis man har enormt mange, lange telefonsamtaler findes der et abonnement hvor der er fri råbe. hvis man skriver fleste beskeder, så kan man få et med fri sms, og hvis man dårligt kan lide at undersøge sine mails, høre musik eller se tegnefilm, så kan man få et med fri internet. man kan altså få et tilmeldning der er skræddersyet til en.