iphone 7

iPhone 7 – det nye iPhone vidunder

Den nye iPhone 7 kom i butikkerne fredag d.16. september. Så nu er den her – og det med en række forbedringer, som betyder, at den på alle fronter lige er et par niveauer over sine forgængere. Bl.a. har den følgende: Nye og spændende kamerasystemer, en bedre ydeevne og en klarere og bedre skærm. Derudover er mobiltelefonen stænk- og vandafvisende, så man behøver altså ikke længere at bekymre sig for sin iPhone, når man sms’er i regnvejr.
Batteritiden er blevet forbedret, og dette gør iPhone 7 til den iPhone med den længste batteritid nogensinde. Sammen med iPhone 7’erne (både den almindelige og iPhone 7 plus) introduceres der to nye farver på mobilen. En mat sort og skinnende jetsort. Finisherne fås i sølv, guld og rosaguld.

Smukkere billeder og bedre lyd

I iPhone 7 får du et 12 MP kamera, som kan give dig de flotteste og skarpeste billeder, der er så livagtige, at det vil føles som at være der selv. Mobiltelefonen har det, der hedder optisk billedstabilisering. Dette betyder, at der ikke vil komme sløringer på billederne, selvom de tages af et objekt i bevægelse eller af uerfarne, rystende hænder.
Derudover bliver der lukket 50% mere lys ind på kamerasensoren sammenlignet med iPhone 6. Dette skaber professionelle billeder selv ved dårlige belysning. Ligeledes kan du lave de bedste videoer i en opløsning på 4 K (over 8 millioner pixels).

Med sine stereohøjtalere er mobilens lyd også forbedret. Lyden kan blive dobbelt så kraftig som hos iPhone 6, og den har en længere rækkevidde. Så hvis du skal se en video eller spille et nyt musiknummer for dine venner, så har du en hel del mere lyd at gøre godt med. Og det er ikke kun, når du ser video eller hører musik, at lyden er forbedret. Det gælder skam også, når du skal tale i telefon. Med iPhone 7 får du opkald i bedste kvalitet. Selvom din samtalepartner befinder sig i den anden ende af landet, vil dennes stemme gå lige så klart igennem, som stod I ved siden af hinanden.
apple iphone 7

Plads til mere liv på din iphone

Skærmen på en mobiltelefon betyder en hel del. Det er den, hvorpå vi skal se vores billeder, vores videoer, se serier, tjekke mails og hvad, vi nu ellers bruger vores telefon til i løbet af dagen. I iPhone 7 bruges et nyt og bredere farveskema, hvilket får farverne på skærmen til at fremstå mere lysende og levende. Farverne gengives med en kvalitet, der ikke er at finde andre steder på smartphone-markedet. Derudover kører iPhone 7 med en A10 Fusion-chip, som øger og sænker processorkraften automatisk, alt efter hvad du har brug for. Med en forbedret batteritid (op til 2 timere mere end fra iPhone 6), kan iPhonen arbejde hurtigere og holde længere.
Har du før oplevet pladsmangel på din telefon og derfor måttet gå glip af sjove spil og spændende Apps? Dette slipper du for med iPhone 7, hvor kapaciteten er fordoblet på alle modeller. Du kan vælge imellem 32, 128 eller 256 GB. Du behøver ikke længere begrænse dig selv, når du er på App Store. Du kan downloade alle de Apps, du har lyst til.