Gamere skal have godt bredbånd!

I den flotte verden, som vi lever i, i dag, er der flere og adskillige ting der kræver, at man har en internetforbindelse. Vi bruger internet på arbejde, i børnehaven i fritiden osv. Vi bruger mest download, men nu har den almindelige dansker i større grad også brug for en god upload hastighed, hvor enormt mange er begyndt på for eksempel at uploade deres billedarkiv op ”i skyen”. Og i det hele taget er der enormt mange der uploader, grundet de vil have en backup, som ligger på nettet. vi har også i større grad brug for upload i folkeskolen og på arbejdet, hvor dokumenter bliver sendt med mail og diverse dokument-tjentester i stride strømme.

Godt bredbånd er af stor betydning

Men der er også adskillige og endnu flere produkter på markedet, som forventer, at man har hurtigt bredbånd. For eksempel er næsten hver og en computerspil, som bliver udgivet i dag, baseret på at man spiller online, det vil sige, at man spiller mod andre over cyberspacet. Dette kan være ret krævende i forhold til din cyberspaceforbindelse, men det kommer selvfølgelig også an på, hvilket computerspil du spiller. Men der er en ting, som er helt sikkert, og det er, at allesammen har fortjent en god netforbindelse, uanset hvem man er.

Bredbånd i hjemmet

Bredbånd er også blevet en ligeså fast bestanddel af de danske barndomshjem, som for eksempel tv’et. De svenske familier benytter sig i stigende grad af diverse streaming tjenester, og det er også noget, som kræver en del i download hastighed. Hvis man så også har en gamer boende i bondehuset, som bruger nettet til at spille, så siger det sig selv, at man bliver nødt til at have nyttigt bredbånd i hjemmet.