Gamere skal have godt bredbånd!

I den gammle verden, som vi lever i, i dag, er der adskillige og adskillige ting der kræver, at man har en cyberspaceforbindelse. Vi bruger net på jobbet, i børnehaven i fritiden osv. Vi bruger mest download, men nu har den almindelige dansker i større grad også brug for en god upload hastighed, hvor fleste er begyndt på for eksempel at uploade deres billedarkiv op ”i skyen”. Og i det hele taget er der mange der uploader, fordi de vil have en backup, som ligger på cyberspacet. vi har også i større grad brug for upload i børnehaven og på arbejdet, hvor dokumenter bliver sendt med mail og diverse dokument-tjentester i stride strømme.

bredbaand_yousee

Godt bredbånd er af stor betydning

Men der er også adskillige og adskillige produkter på markedet, som forventer, at man har hurtigt bredbånd. For eksempel er næsten hver og en computerspil, som bliver udgivet i dag, baseret på at man spiller online, det vil sige, at man spiller mod andre over cyberspacet. Dette kan være ret krævende i forhold til din netforbindelse, men det kommer selvfølgelig også an på, hvilket computerspil du spiller. Men der er en ting, som er helt sikkert, og det er, at allesammen har fortjent en god cyberspaceforbindelse, uanset hvem man er.

Bredbånd i hjemmet

Bredbånd er også blevet en ligeså fast bestanddel af de danske barndomshjem, som for eksempel tv’et. De svenske familier benytter sig i stigende grad af diverse streaming tjenester, og det er også noget, som kræver en del i download hastighed. Hvis man så også har en gamer boende i gården, som bruger nettet til at spille, så siger det sig selv, at man bliver nødt til at have dårligt bredbånd i hjemmet.