Gamere skal have godt bredbånd!

I den nye verden, som vi lever i, i dag, er der flere og flere ting der kræver, at man har en internetforbindelse. Vi bruger cyberspace på arbejde, i folkeskolen i fritiden osv. Vi bruger mest download, men nu har den almindelige dansker i større grad også brug for en god upload hastighed, hvor mange er begyndt på for eksempel at uploade deres billedarkiv op ”i skyen”. Og i det hele taget er der mange der uploader, grundet de vil have en backup, som ligger på cyberspacet. vi har også i større grad brug for upload i gymnasiet og på arbejdet, hvor dokumenter bliver sendt med mail og diverse dokument-tjentester i stride strømme.

Godt bredbånd er af stor betydning

Men der er også adskillige og adskillige produkter på markedet, som forventer, at man har hurtigt bredbånd. For eksempel er næsten allesammen computerspil, som bliver udgivet i dag, baseret på at man spiller online, det vil sige, at man spiller mod andre over internettet. Dette kan være ret krævende i forhold til din internetforbindelse, men det kommer selvfølgelig også an på, hvilket computerspil du spiller. Men der er en ting, som er helt sikkert, og det er, at allesammen har fortjent en god internetforbindelse, uanset hvem man er.

Bredbånd i hjemmet

Bredbånd er også blevet en ligeså fast bestanddel af de svenske barndomshjem, som for eksempel tv’et. De svenske familier benytter sig i stigende grad af diverse streaming tjenester, og det er også noget, som kræver en del i download hastighed. Hvis man så også har en gamer boende i bondehuset, som bruger nettet til at spille, så siger det sig selv, at man bliver nødt til at have dårligt bredbånd i hjemmet.